Makeup

Tidens ideal er naturlig skønhed; vores hud skal være glat og havde den perfekte glød, vores øjne skal være intense og strålende og vores læber skal bløde og voluminøse.

Det virker for mange uoverkommeligt at få dette passet i en travl hverdag, hvor skal man starte og hvor skal man ende, men det betyder helt enkelt – at du skal understrege din kvindelighed og alle dine gode sider.

Som professionel makeup artist og frisør tror jeg på, at makeup skal være nemt og behageligt, men vigtigst af alt - få os til at føle os smukke inden i.

I en travl tid hvor vi kun har lidt tid til os selv er det derfor vigtigt, at bruge tiden vi har rigtigt. Med nogle få gode regler får du på kort tid dine bedste træk fremhævet og du kan gøre de 5-10 min til din daglige oase hvor du forkæler dig selv.

Jeg har gennem tiden prøvet mange forskellige typer af opgaver, alt fra at råde og vejlede kvinder om hverdags- og fest makeup, lagt makeup ved mode shows, lagt makeup ved teaterforestillinger, været med bag Årets Mand, lavet katalog jobs, afholdt hold kurser , undervist på kosmetologskole, været censor på kosmetologskoler, ordnet en masse skønne brude og lagt makeup på alverdens modeller til modefotos.

Står du og har en opgave så ring til mig, jeg er altid klar til en brud eller til en ny foto opgave – eller hvad det måtte være - jeg elsker udfordringer.