Hår

For at være med på tidens trend er det vigtigt at man ikke er begrænset til at have en frisure. I dag er alt tilladt: krøl, glat, mørkt lyst, lang og kort. Det vigtig er, at det klæder os, er feminint og mest af alt, understreger vores personlighed og det look vi gerne vil have.

Farve og striber har været det helt store i de sidste år og det er ikke slut endnu. Der sker hele tiden nye ting, det der er vigtig i dag er, at farvningen er med til at understrege klipningen.

Moden kommer og går – efter nogle år hvor alle skulle være glathåret, så er trenden nu at der skal være mere fylde i hårmoden igen, men i modsætning til tidligere, på en mere tilfældig og casual måde end før.

Skal du til stor fest er din udstråling det vigtigste - at man føler sig godt tilpas - det kan jeg hjælpe dig med, jeg sørger for at håret og din makeup er i orden.

Det gælder også når man skal giftes. Jeg har sammensat en pakke til brude , som indeholder samtale, håropsætning, makeup og min kørsel. Så er du helt sikker på, at bryllupshåret bliver prikken over i'et.

I et kreativt job har man altid brug for at holde sig opdateret og inspireret. Som frisør kræver det, at man hele tiden kan se nye muligheder i kundernes hår. Det ser jeg som en kæmpe udfordring at være med til at indfri disse forventninger.

Jeg arbejder med hår, makeup og modeshows og mange af de events er med til at engagere mig og give ny inspiration. Inspiration kan også komme af en gå tur i København, Milano eller London. Det er bare om at være vågen og se de små detaljer, her og der og på den måde skabe nye looks og give ideer til det daglige arbejde.

Trænger du til ny inspiration eller skal du til fest, så ring til mig, jeg er altid frisk på nye udfordringer hvad enten det er en klipning, farvning, en brude pakke eller en foto opgave.